Back to the gym

Back to the gym – ben jij er klaar voor?

Sinds enkele maanden zijn door de corona maatregelen sportevenementen gecancelled, moesten sportscholen dicht en waren binnen- en buitensporten niet toegestaan. De maatregelen worden per 1 juli versoepeld zo zijn sportscholen weer open. Ben jij klaar om weer te gaan sporten? Wij helpen je op weg met 5 goede tips om goed voorbereid te zijn wanneer je weer gaat sporten.

De afgelopen maanden heb je helaas niet kunnen sporten of kunnen gaan naar een sportschool. Jouw lichaam is niet meer gewend om meerdere keren per week te trainen en zelfs je motivatie is misschien lager geworden. Nu de sportscholen weer open zijn wil je maar al te graag weer werken aan jouw conditie en jouw lichaam. Hoe bereidt je dit voor?

Stel een duidelijk trainingsschema op.

Maak een duidelijk trainingsschema waarin je duidelijk aangeeft welke trainingen je uitvoert per week en wanneer. Je lichaam moet even wennen, dus begin voor al rustig aan en start bijvoorbeeld met twee a drie keer per week trainen.

Zorg voor een goed ritme.

Misschien is jouw ritme de afgelopen maanden erg veranderd. Dit kan erg lastig zijn wanneer je weer begint met sporten. Zorg allereerst dat een goed ritme hanteert van privé, werken/school en sporten. Door je ritme op orde te krijgen krijgen kan jouw lichaam sneller wennen en bepaal je op korte termijn weer resultaten.

Zet doelen voor jezelf.

Misschien had je begin dit jaar doelen opgesteld om te behalen, nu je weer opnieuw gaat beginnen is het goed om nieuwe doelen op te stellen. Zorg ervoor dat je doelen realistisch en haalbaar zijn.

Zorg voor de juiste benodigdheden.

Iedere sporter heeft de juiste uitrusting nodig om fijn en verantwoord te sporten. Misschien heb je nog oude sportkleding die je kan gebruiken, zo niet investeer dan nu in goede uitrusting. Zoek je nieuwe kleding of uitrusting dan ben je bij Pro Nutrition Point aan het juiste adres. Wij verkopen o.a. kleding voor mannen en vrouwen van het merk Gorilla Wear . Bekijk vandaag nog onze populaire modellen: Gorilla Wear Stringer Tank TopGorilla Wear Stamina Tank TopGorilla Wear Classic Tank Top of Gorilla Pueblo Tights. Ben je naast kleding ook op zoek naar extra ondersteuning om verantwoord te trainen? Dan hebben wij Gorilla Wear  Basic Wrist Wraps hiermee bescherm je polsen en voorkom je blessures. Ga jij straks weer aan de slag met zwaardere gewichten kies dan voor Gorilla Wear Lifting Traps. Heb je vragen hierover stel dan jouw vraag in onze winkel.

Zorg voor de juiste voeding.

Wanneer je weer begint met sporten dan is het natuurlijk van belang dat je voeding op orde is. De juiste (sport)voeding draagt bij aan goede sportprestaties en ondersteunt jouw lichaam op de juiste manier. Stel een eetschema op dat aansluit bij jouw trainingsschema. Ontdek waar jouw behoefte ligt. Heb je extra ondersteuning nodig voor, tijdens of na het trainen kies dan voor supplementen. Pro Nutrition Point heeft een ruime keuze voor jou: denk aan eiwittenpre-workout en vitamines. Wil goed voorbereid zijn voor de training kies dan voor één van onze pre-workout supplementen.  Om jouw krachtprestaties te maximaliseren en te zorgen voor maximale spierpompen en spierregeneratie kies dan voor Cell Noxx of Pro Nuke. Wil je helemaal goed voorbereid zijn kies dan voor C4 pre workout. Zoek je extra ondersteuning in de vorm van eiwitten kies dan voor Hydro WheyPro IsolateSlim Shake of Ultra Mass.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.