Pro Nutrition Point

Bezorgen

Om het je makkelijk te maken, vullen we bij een nieuwe bestelling alvast je adres in als bezorgadres. Natuurlijk kun je dat adres aanpassen en je bestelling laten bezorgen op je werk, bij vrienden of bij familie. Voeg dan bij het controleren van je gegevens een ander adres in. We zorgen er dan voor dat je bestelling op de juiste bestemming terecht komt.

Wanneer producten in onze webshop op werkdagen voor 17.00 uur besteld wordt, dan worden deze binnen 1-2 dagen bezorgd.

Wanneer je producten in het weekend besteld, worden deze de eerstvolgende werkdag verzonden en bezorgt binnen 1-2 dagen.

Wanneer je bestelling hebt gedaan bij ons, dan krijg je op het opgegeven een e-mailadres een bevestiging van jouw bestelling.

Wanneer een artikel retour gestuurd moet worden zijn de kosten voor eigen rekening. Indien mogelijk adviseren wij jou onze winkel te bezoeken om jouw artikel te retourneren, dit scheelt kosten.

Betalen & leveren

  • AppelPay
  • iDEAL
  • Bancontact
  • Creditcard
  • EPS
  • Sofort Banking

Ja, zolang je bestelling nog niet is verzonden, kun je een besteld artikel annuleren per e-mail of telefoon.

Wanneer je een artikel wilt retourneren dien je contact op te nemen met Pro Nutrition Point per telefoon of e-mail.

Producten die je online heb gekocht kun je de mogelijkheid zonder opgaaf van reden ruilen of retourneren binnen 14 kalenderdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Indien je van het herroepingsrecht gebruik maakt, kun je het product met alle geleverde toebehoren en – indien mogelijk – in originele staat (gesloten) en verpakking aan ons retourneren. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, komen alleen de verzendkosten van de retour voor eigen rekening.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar onze Algemene voorwaarden.

Verkeerd of defect artikel ontvangen

Mocht u onverhoopt een defect of verkeerd product ontvangen hebben kunt u dit melden via info@nutirionpoint.nl. De eventuele verzendkosten voor het terugsturen zijn voor onze rekening.

Je aankoopbedrag
Je aankoopbedrag zullen wij zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 kalenderdagen terugbetalen. Evenals de te maken verzendkosten bij het retourneren, indien de fout bij ons ligt.

Ja, dat mag wanneer het artikel incompleet, beschadigd of defect is. De verpakking moet nog gesealed zijn anders kunnen wij het niet terugnnemen.

#pronutritionpoint

Scroll naar top