Disclaimer van nutritionpoint.nl

Website Disclaimer van nutritionpoint.nl

Bedankt voor het bezoeken van NutritionPoint .

Houd er rekening mee dat de informatie op nutritionpoint.nl en andere gerelateerde webproperty’s alleen voor informatieve doeleinden zijn.

De informatie wordt verstrekt door nutritionpoint.nl en hoewel wij ernaar streven de informatie up-to-date en correct te houden, geven wij geen garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafische afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elke afhankelijkheid die u op dergelijke informatie plaatst, is daarom strikt op uw eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade inclusief, zonder beperking, indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade, die het gevolg is van verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder controle staan ​​van nutritionpoint.nl . We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die websites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin zijn verwoord.

Alles wordt in het werk gesteld om de website vlot te laten werken. NutritionPoint is echter niet verantwoordelijk en zal niet aansprakelijk zijn voor het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website vanwege technische problemen buiten onze controle.

Onze Website wordt geleverd door NutritionPoint op een “AS IS” -basis.

NutritionPoint geeft geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet met betrekking tot de werking van de site, de informatie, inhoud, materialen of producten die op de site staan.

Voor zover toegestaan ​​door toepasselijke wetgeving, verwerpt NutritionPoint alle garanties, expliciet of impliciet, inclusief, maar niet beperkt tot, de impliciete garanties en / of voorwaarden van verkoopbaarheid of bevredigende kwaliteit en geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

NutritionPoint is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die voortvloeit uit het gebruik van de site, inclusief, maar niet beperkt tot, directe, indirecte, incidentele, punitieve en gevolgschade.

NutritionPoint biedt geen garantie dat de site of de server die deze beschikbaar stelt, vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met onze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan.

Bijwerken

Mochten we dit document updaten, wijzigen of wijzigen, dan worden deze wijzigingen hier prominent vermeld.